Eenvoudig te bedienen en te controleren door gebruik te maken van de cramer app

De robotmaaiers van Cramer combineren de allernieuwste technologie met een uiterst slimme bediening. Deze modellen zijn één van de weinigen die standaard een GSM modulle bevatten! Deze biedt je verschillende waardevolle functies en voordelen. De Cramer app geeft je bijvoorbeeld toegang tot alle functies van je smartphone, waar je ook bent.

Cramer app

Onweerstaanbare voordelen

Inclusiet 5-jaar GSM

Van statusinformatie tot instellingen, lokalisatie, anti-diefstal-bescherming en updates, de Cramer app biedt het allemaal.
5jaar zonder extra kosten vaoor GSM*! Daarna kan je tegen een kleine vergoeding verlengen.

GPS lokalisatie

kom onmiddelijk te weten waar je robotmaaier zich bevindt.

Anti-diefstalbescherming

Als je robotmaaier het vooraf vastgelegde stuk gazon verlaat , weerklinkt een luid alarm. Tergelijkertijd ontvang je een boodschap op je smartphone.

 

*Exclusieve kosten die je smartphone provider aanrekent voor dataverkeer.

Cramer app

Volledige controle met de cramer app

Commando's

Commando’s en status

Pas het maaigedrag aan aan je behoeften. Stuur commando’s zoals pauseren of ga door en ontvang statusmeldingen van je robotmaaier

Location

Lokalisatie en veiligheid

Vind de positie van je robotmaaier op de kaart door het gebruik van de geïntegreerde GPS en bekijk de maaiergeschiedenis.

Software

Software update

De software van de maaier wordt automatisch bijgewerkt als er nieuwe versies beschikbaar zijn zodat je altijd van de nieuwste functies kan genieten.