Tuinmachines voor elke job

Bladblazers

De bladblazers en bladzuigers zijn efficiënt op elk terrein, of het nu gaat om een tuin, een verkeerszone of een parking. Gevallen bladeren, gemaaid gras, afval, niets weerstaat aan de blaaskracht van de bladblazers. Ze ontruimen in een recordtempo zonder moeite alle oppervlakten. Onze bladzuigers verslinden letterlijk bladeren, maai- en snoeiafval.

Kettingzagen

Elke dag vergemakkelijken onze kettingzagen het werk voor de gebruikers ervan, dankzij ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger, houthakker,… bent, DB Bikes beschikt over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen of u kiest voor benzine, elektrische of accuaandrijving, .

Heggescharen

Onze heggenscharen zijn de ideale partner voor het onderhoud van uw hagen, ongeacht het type haag. Zowel hagen in parken en andere groenvoorzieningen als hagen in uw eigen tuin, geeft u de perfecte snit. Dankzij de heggenscharen op steel kan u ook de hoogste en breedste hagen onderhouden. Zo heeft u geen ladders of steigers meer nodig. Of u kiest voor benzine, elektrische of accuaandrijving, de innovatieve techniek zorgt steeds voor het beste resultaat.

Multitool

Multitools

Of het nu gaat om gazontrimmer, kantensnijder of een cultivator, met het universeel inzetbare MultiSysteem brengt u uw perceel met slechts één machine in perfecte vorm. De MultiMotor kan snel en gemakkelijk met verschillende Multigereedschappen uitgerust worden. In de plaats van vijf apparaten mee te nemen naar je werkomgeving, neem je er gewoon één mee met vijf hulpstukken. Dit bespaart plaats in je bestelwagen terwijl je dezelfde mogelijkheden hebt.

Trimmers & Bosmaaiers

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn de grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers uit ons gamma in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen zijn de mogelijkheden uiteenlopend : van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Ongeacht of u een particuliere of professionele gebruiker bent en welke aandrijving u ook verkiest, u vindt binnen het breed assortiment bij DB Bikes ongetwijfeld de machine die bij u past.

Trimmer

Een accu voor alle apparaten

Cramer beschikt over Accu’s die passen op al jou toestellen. Je hoeft er dus niet langer voor te zorgen dat de accu geschikt is voor het toestel dat je gebruikt. Want zowel bij Cramer passen de batterijen altijd! Je hebt bovendien geen verschillende laders nodig en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je de verkeerde accu hebt meegenomen. Dit geef je zoveel meer flexibiliteit in het gebruik van je gereedschap.

DB Bikes heeft een gamma aan tuinmachines van Cramer, zoals Bosmaaiers, Trimmers, Multi-snijder systemen, Blowers, Heggenscharen, Kettingzagen en Snoeischaren enz… Wij geven U een uitgebreid advies en leveren een schitterende dienst na verkoop voor al u Cramer tuinmachines.

 

Onze Merken en Machines

Cramer