Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een grasmachine die bij u past. wij geven u graag deskundig advies. Wij staan ook garant voor een vlotte service en dienst na verkoop.

ROBOTMAAIERS

Wie meer van zijn tuin wil genieten láát maaien.

Een mooi onderhouden gazon zonder er veel voor te doen – Klinkt te mooi om waar te zijn? DB bikes heeft verschillende types in zijn gamma. Deze innovatieve maairobots combineren alles wat men van deze apparaten mag verwachten. Wij garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid. Intelligente veiligheidssystemen zorgen steeds voor de grootste veiligheid tijdens het maaien.
Uw gazon is op en top verzorgd – en u kunt genieten van elk moment in uw tuin!

DB Bikes
Robotmaaiers

ELEKTRISCHE GRASMAAIERS

Elektrische maaiers

Een eigen tuin is voor veel mensen een oase van rust.

Met een elektrische maaier van DB Bikes gaat zelfs de grasveldverzorging op een ontspannen manier. De met kabel verbonden grasmaaier is milieuvriendelijk, wendbaar en heeft weinig onderhoud nodig. De juiste partner voor de kleine tuin. De elektrische maaiers zijn bijzonder populair bij milieubewuste tuinbezitters met kleine en middelgrote grasvelden.

Benzine Grasmaaiers

Mijn Benzine grasmaaier heeft vele kwaliteiten

Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een degelijke benzine grasmaaier. Benzinemodellen hebben het voordeel dat er geen kabel in de weg kan zitten en ze hebben ook een grotere maaibreedte. Ze hebben ook een ruimer aanbod aan zelftrekkende modellen. Dit type is ideaal voor grotere tuinen.

Benzine grasmaaiers

Onze merken

DB Bikes
DB Bikes