Robotmaaiers

Wie meer van zijn tuin wil genieten láát maaien.

Een mooi onderhouden gazon zonder er veel voor te doen – Klinkt te mooi om waar te zijn? DB bikes heeft verschillende types in zijn gamma. Deze innovatieve maairobots combineren alles wat men van deze apparaten mag verwachten. Wij garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid. Intelligente veiligheidssystemen zorgen steeds voor de grootste veiligheid tijdens het maaien.
Uw gazon is op en top verzorgd – en u kunt genieten van elk moment in uw tuin!

Robotmaaier

Elektrische Grasmaaiers

AL-KO Elektr

Een eigen tuin is voor veel mensen een oase van rust.

Met een elektrische maaier van DB Bikes gaat zelfs de grasveldverzorging op een ontspannen manier. De met kabel verbonden grasmaaier is milieuvriendelijk, wendbaar en heeft weinig onderhoud nodig. De juiste partner voor de kleine tuin. De elektrische maaiers zijn bijzonder populair bij milieubewuste tuinbezitters met kleine en middelgrote grasvelden.

Benzine Grasmaaiers

Mijn Benzine grasmaaier heeft vele kwaliteiten

Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een degelijke benzine
grasmaaier. Benzinemodellen hebben het voordeel dat er geen kabel in de weg kan
zitten en ze hebben ook een grotere maaibreedte. Ze hebben ook een ruimer
aanbod aan zelftrekkende modellen of zitmaaiers. Dit type is ideaal voor grotere tuinen.

AL-KO Benzine

Accu Grasmaaiers

Accu_Maaier

Geen uitlaat, geen kabel – ideaal voor kleine en middelgrote tuinen

Onze accu-grasmaaiers zijn ideaal voor uw tuin. Het hart van deze elektrische maaier is een hoogwaardige Li-ion-accu. Lichtgevende diodes informeren u betrouwbaar over de laadtoestand. De lithium-iontechnologie zorgt er ook voor dat de batterij niet leeg raakt zodat u altijd kunt rekenen op een krachtig apparaat. U hoeft niet langer de juiste batterij en oplader voor elk apparaat te vinden, want wij bieden de oplossing: een oplaadbare batterij voor veel verschillende apparaten. 

Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een grasmachine die bij u past. wij geven u graag deskundig advies. Wij staan ook garant voor een vlotte service en dienst na verkoop.

Onze merken

AL-KO
Cramer
Solo by AL-KO