Robotmaaiers

Wie meer van zijn tuin wil genieten láát maaien.

Een mooi onderhouden gazon zonder er veel voor te doen – Klinkt te mooi om waar te zijn? DB bikes heeft verschillende types in zijn gamma. Deze innovatieve maairobots combineren alles wat men van deze apparaten mag verwachten. Wij garanderen de kwaliteit en betrouwbaarheid. Intelligente veiligheidssystemen zorgen steeds voor de grootste veiligheid tijdens het maaien.
Uw gazon is op en top verzorgd – en u kunt genieten van elk moment in uw tuin!

Accu Grasmaaiers

Geen uitlaat, geen kabel – ideaal voor kleine en middelgrote tuinen

Onze accu-grasmaaiers zijn ideaal voor uw tuin. Het hart van deze elektrische maaier is een hoogwaardige Li-ion-accu. Lichtgevende diodes informeren u betrouwbaar over de laadtoestand. De lithium-iontechnologie zorgt er ook voor dat de batterij niet leeg raakt zodat u altijd kunt rekenen op een krachtig apparaat. U hoeft niet langer de juiste batterij en oplader voor elk apparaat te vinden, want wij bieden de oplossing: een oplaadbare batterij voor veel verschillende apparaten. 

Zitmaaiers

Mijn zitmaaier heeft vele kwaliteiten

Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een degelijke zitgrasmaaier.
Onze 82V technologie evenaart een gelijkwaardige TBCcc benzine gazontractor, maar heeft aanzienlijk lagere gebruiks- en eigendomskosten, waardoor het een haalbare optie is voor ambitieuze tuinbezitters, of zelfs voor professionele tuinarchitecten. Naast het kosten- en prestatievoordeel biedt de Cramer 82V-serie extra veiligheid op de werkplek, met weinig trillingen, weinig lawaai en geen uitstoot of schadelijke dampen voor de bestuurder tijdens het maaien.Dit type is ideaal voor grotere tuinen.

Bij DB Bikes kun je ook terecht voor een grasmachine die bij u past. wij geven u graag deskundig advies. Wij staan ook garant voor een vlotte service en dienst na verkoop.

Cramer