Covid update

de komende weken zijn wij terug verplicht gesloten maar we mogen verder werken achter gesloten deuren.

Dit kan wel enkel op afspraak. Dat kan via mail , telefoon , messenger , whatsapp.de herstellingen kunnen ook opgehaald en terug gebracht worden.

Verkoop van fietsen of tuinmachines is ook nog steeds mogelijk mits het volgen van de juiste richtlijnen. deze kunnen gerust aan huis geleverd worden.

Dank voor het vertrouwen in deze moeilijke periode die ons allemaal treft. Zorg allen goed voor elkaar. Stay Safe!!

Vanaf nu ook tuingereedschap uit voorraad leverbaar.

Dit word nog verder uitgebreid in de toekomst. Hebben we het toch niet op stock dan kunnen we het gerust bestellen voor u. Hebt u een kapotte steel van uw schop of spade,…. ook dit kan hier hersteld worden. We hebben een groot assortiment materialen – machines – toebehoren van a tot z van klein tot groot. neem gerust contact op voor meer info of gratis prijsofferte.

Wij zijn terug open

Update Coronamaatregels 11/05/2020

Door de Versoepeling van de corona maatregels zijn wij vanaf 12/05/2020 staan wij terug voor u klaar. De gebruikelijke openingsuren zijn terug van toepassing. Mits het respecteren van de veiligheidsmaatregelen.
Of maak een afspraak via info@dbbikes.be of Tel: 0476 34 69 46

Veilig winkelen doe je zo

We hebben de afgelopen tijd goed nagedacht over hoe we jou veilig in onze winkels kunnen ontvangen. Om jouw gezondheid en die van onze te garanderen vragen wij jou om deze maatregelen te respecteren. Samen tegen corona!

Vriendelijke groeten
DB Bikes