Energy Flex snoerloos tuingereedschap

Volle kracht voor de hele tuin

Onze powerpacks voor elke toepassing

De grote verscheidenheid van de AL-KO Energy Flex-batterijfamilie is de perfecte ondersteuning voor ambitieuze hobbytuiniers die op zoek zijn naar een breed scala aan apparaten in het batterijsegment.

Met vijf grasmaaiers, een grastrimmer, een verticuteermachine, een sneeuwblazer, talloze handgereedschappen en een multigereedschap met 4 verschillende hulpstukken heeft de Energy Flex snoerloze familie alles voor uw tuin.

Uw voordeel: alle Energy Flex-apparaten kunnen met dezelfde batterij worden gebruikt.

Vanaf nu: ervaar de nieuwe compatibiliteit en verbind uw solo by AL-KO accutuingereedschap met de lichte Energy Flex accu. Want met de solo by AL-KO batterijriem BB 40 kunt u ook de krachtige professionele apparaten bedienen met de twee 40 V-batterijen van de Energy Flex-familie.

 

 tip: de accu is al bij de grasmaaier inbegrepen. U kunt dan voordelig de andere Energy Flex aanschaffen zonder extra accu.

Klaar voor alles

De Energy Flex-familie is perfect voor alle tuinliefhebbers met een middelgrote tot grote tuin.

Het hart van de Energy Flex-familie is de krachtige 40 V lithium-ion-accu. De “kleine” Energy Flex-accu met een capaciteit van 144 Wh zorgt voor snoerloos en moeiteloos tuinplezier en werktijden tot 120 minuten. Met de “grote” batterij met een capaciteit van 180 Wh ga je zelfs 140 minuten mee.

Op alle accu’s die na 2017 zijn gekocht, geven wij 2 jaar fabrieksgarantie.

Alles onder controle

Met een simpele druk op de knop kan de huidige laadstatus van de accu worden afgelezen. Dit kan op elk moment snel en snel worden opgeladen en het opladen duurt slechts ongeveer anderhalf uur .